CHIPP XIONG PERGI DARI TIMBUNAN PENDEK DI MEJA AKHIR CLUBWPT KEPADA PEMENANG LIMA TEMPAT DUDUK BERLIAN
Uncategorized

CHIPP XIONG PERGI DARI TIMBUNAN PENDEK DI MEJA AKHIR CLUBWPT KEPADA PEMENANG LIMA TEMPAT DUDUK BERLIAN

Memenangi perjalanan untuk bermain dalam Jelajah Poker Dunia Five Diamond World Poker Classic https://gifetgif.com/ sememangnya merupakan markah terbesar dalam kerjaya poker Chipp Xiong. Kemenangan terbesar pemain ClubWPT sebelum ini ialah $250 dan dia juga telah memenangi satu set kayu golf. Perjalanan sekarang ke acara WPT yang bersejarah ini, yang bermula sejak musim pertama lawatan itu, sudah pasti mengalahkan melangkah ke kotak tee di padang golf tempatannya.

Pekerja IT berusia 55 tahun dari kawasan Chicago telah bermain poker selama kira-kira tiga tahun. Dia bermain di kasino di sana sini, tetapi juga di rumah dengan rakan-rakan agak sedikit. Krew pokernya juga melawat Las Vegas beberapa kali setahun untuk bermain permainan tunai dengan rakan-rakan.

Bapa kepada tiga anak yang sudah berkahwin itu menyertai ClubWPT kira-kira dua tahun lalu di peringkat Diamond. Dia kebanyakannya bermain pada hujung minggu dan dalam beberapa acara yang lebih besar. Selepas melihat acara tempat duduk Five Diamond, Xiong melompat beraksi. Selepas empat jam, perkara yang tidak dapat difikirkan berlaku – dia memenangi kejohanan itu dan menumbuk tiketnya ke acara utama WPTT.

“Di meja akhir, saya turun ke timbunan kecil,” katanya. “Saya hanya all in, all in, dan mempunyai sedikit tuah di sini dan sedikit tuah di sana. Di mana-mana meja akhir, kadangkala kad itu sesuai dengan kehendak anda dan kadangkala tidak. Apabila ia mengikut kehendak anda dan ia berjalan dengan betul, ia mengubah banyak perkara.”

Memenangi acara itu adalah nyata, “Adakah ini berlaku?” detik seperti yang diterangkan oleh pemain dari Windy City ini. Dia terpaksa melihat sekali lagi pada skrin komputernya untuk memastikan dia benar-benar menang.

Isteri Xiong tidak dapat membuat perjalanan ke Sin City kerana komitmen kerja, tetapi mungkin akan datang lewat dalam minggu untuk bercuti singkat. Dalam pada itu, dia berharap dapat membawa permainan Anya ke Bellagio dan bersedia dalam beberapa minggu sebelum kejohanan.

“Saya baru sahaja tertumpu secara mental pada permainan,” katanya. “Saya menonton beberapa WPT di YouTube dan menonton beberapa jadual akhir untuk melihat cara Hall of Famers bermain dan melihat cara mereka membesar dan membesarkan semula. Sudah cukup banyak menonton dan cuba belajar daripada pakar dan melihat bagaimana pengalaman setiap individu dimainkan dan membawa mereka hasil yang lebih baik.”

Berasal dari Laos, Xiong dan keluarganya https://headphonica.com/ berhijrah ke AS ketika berusia lapan tahun. Kehidupan adalah penyesuaian besar.

“Ia adalah keluk pembelajaran yang besar, kejutan budaya yang besar – terutamanya pembelajaran bahasa Inggeris dan cara hidup berita,” katanya.

Apabila tidak bermain poker atau bekerja, kehidupan di rumah adalah seperti kebanyakan ayah biasa. Dia https://groopic.com/ melatih pasukan bola sepak anak-anaknya dan menikmati menghabiskan masa bersama keluarganya. Selain itu, menekan pautan dengan rakan-rakan juga adalah satu hobi. Dia masih mempunyai kelab dari ClubWPT apabila dia bersedia untuk bermain. Tetapi di Bellagio, Xiong mengharapkan satu lubang sebenar dengan Bonus ClubWPT $1 Juta tambahan pada talian. Mana-mana kelayakan dari tapak yang boleh memenangi acara WPT secara langsung memperoleh tujuh angka tambahan. Setakat ini, pemain rekreasi ini menyukai pengalaman di salah satu peringkat terbesar poker.

“Rasanya bagus, saya rasa kerja keras dan dedikasi saya membuahkan hasil,” katanya mengenai memperoleh perjalanannya ke Five Diamond. “Anda https://sifangartmuseum.org/ kini akan bermain dengan yang terbaik daripada yang terbaik dan anda hanya perlu pergi ke sana dan bermain permainan anda dan bersedia dari segi mental untuk itu. Anda perlu meletakkan semua pengetahuan anda ke dalamnya dan bermain dengan sebaik mungkin dan mudah-mudahan itu membawa anda ke peringkat awal. Itulah mentaliti saya.”