WORLD POKER TOUR® MENGUMUMKAN ACARA WPT® POKER OPEN OPEN MAIN TOUR DENGAN PARTYPOKER RANGKAIAN AS PADA BULAN DISEMBER
Uncategorized

WORLD POKER TOUR® MENGUMUMKAN ACARA WPT® POKER OPEN OPEN MAIN TOUR DENGAN PARTYPOKER RANGKAIAN AS PADA BULAN DISEMBER

Los Angeles,https://imbuecellars.com/ CA (18 November 2020 ) – World Poker Tour® kembali ke New Jersey di Partypoker Rangkaian AS pada Disember ini, kali ini, untuk acara dalam talian WPT® Main Tour yang pertama di New Jersey. Acara Utama Terbuka Poker Dalam Talian WPT bernilai $3,500 akan berlangsung pada 27–29 Disember 2020 di Partypoker Rangkaian AS. Terdapat jaminan $1 juta yang dilampirkan pada acara itu dan pemenang akan dinobatkan pada jadual akhir siaran langsung pada 29 Disember.

Bersama-sama dengan menyertai Kelab Juara-Juara WPT yang eksklusif, Juara WPT terbaharu itu akan menerima tempat duduk $15,000 ke dalam Kejohanan Juara-Juara WPT yang berprestij yang dipersembahkan oleh Baccarat Crystal dan nama mereka di Piala Juara-Juara WPT Mike Sexton. Seperti semua acara Jelajah Utama WPT, kejohanan ini juga akan memperoleh mata ke arah perlumbaan Pemain Terbaik WPT Hublot.

Menjelang Acara Utama Terbuka https://bookbooknyc.com/ Poker Dalam Talian WPT, banyak satelit akan dijalankan untuk pemain melayakkan diri ke kejohanan belian $3,500 bermula pada $5.

Pemain digalakkan untuk mendeposit awal ke dalam akaun mereka melalui PayPal atau PayWithMyBank untuk memastikan dana tersedia untuk permulaan acara. Pemain boleh membuka dan mendeposit ke akaun dalam talian mereka dari mana-mana sahaja di AS – anda tidak perlu menunggu sehingga anda berada di New Jersey untuk membuka atau mendepositkan ke dalam akaun dalam talian anda – anda boleh berbuat demikian dari mana-mana sahaja di AS.

Terbuka Poker Dalam Talian WPT akan, sekali lagi, bekerjasama dengan jenama utama dalam poker dengan tapak dalam talian utama untuk poker di New Jersey, Partypoker Rangkaian AS.

Pemain boleh mengambil bahagian dalam siri ini sama ada melalui BorgataPoker.com, BetMGMPoker.com atau NJ.PartyPoker.com, dan mesti secara fizikal berada di New Jersey untuk mendaftar dan bermain dalam siri ini.

“Terbuka Poker Dalam Talian WPT membawa hadiah paling berprestij dalam poker ke New Jersey dan Partypoker Rangkaian AS,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif Jelajah Poker Dunia. “Pivot berterusan WPT ke arah dalam talian akan diteruskan dengan satu lagi mercu tanda untuk poker dalam talian terkawal di Amerika Syarikat.”

“WPT Online dan partypoker Rangkaian AS sedang mendorong poker dalam talian di New Jersey dan https://filmstory.org/ Amerika Syarikat ke puncak lain dengan acara Jelajah Utama Terbuka Poker Dalam Talian WPT,” kata Angelica Hael, VP Pengurusan Pelancongan Global untuk Jelajah Poker Dunia. “Berikutan peristiwa penetapan rekod berturut-turut, jaminan $1 juta ini akan mendorong perkongsian kami ke tahap yang lebih tinggi.”

“Rangkaian AS Partypoker mengalu-alukan Piala Juara WPT Mike Sexton kembali ke New Jersey untuk Terbuka Poker Dalam Talian WPT. Acara ini menjanjikan peluang untuk pemain dari semua bankroll untuk bersaing untuk hadiah yang paling diidamkan dalam poker,” kata Ray Stefanelli, Pengarah Poker untuk partypoker Rangkaian AS. “Menjelang Disember, kami tidak sabar-sabar untuk mengalu-alukan pemain dari seluruh AS ke New Jersey untuk peluang bersaing untuk mendapatkan bahagian mereka daripada jaminan $1 juta.”

Untuk maklumat lanjut tentang Terbuka Poker Dalam Talian WPT, dan untuk butiran tentang cara mendaftar untuk kejohanan lawati www.WPT.com .

WPT ialah anak syarikat Allied Esports Entertainment, Inc. (NASDAQ: AESE). Untuk maklumat lanjut tentang World Poker Tour, lawati WPT.com.

###

Mengenai World Poker Tour

Jelajah Poker Dunia (WPT) ialah nama utama dalam permainan dan hiburan yang disiarkan di televisyen antarabangsa dengan kehadiran jenama dalam kejohanan berasaskan darat, televisyen, dalam talian dan mudah alih. Inovasi terkemuka dalam sukan poker sejak 2002, WPT mencetuskan ledakan poker global dengan penciptaan rancangan televisyen unik berdasarkan satu siri kejohanan poker taruhan tinggi. WPT telah menyiarkan secara global di lebih daripada 150 negara dan wilayah, dan kini sedang menghasilkan musim ke-18nya, yang disiarkan di Rangkaian Serantau Sukan FOX di Amerika Syarikat. Musim XVIII WPT ditaja oleh ClubWPT.com. ClubWPT.com ialah tapak keahlian dalam talian unik yang menawarkan akses dalaman kepada WPT, serta kelab poker berasaskan loteri yang tersedia di 43 negeri dan wilayah di seluruh Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Perancis dan United Kingdom. WPT juga mengambil bahagian dalam peluang lesen, perkongsian dan penajaan jenama strategik. Untuk maklumat lanjut, pergi ke WPT.com. WPT Enterprises Inc. ialah anak syarikat Allied Esports Entertainment, Inc.

Perihal Allied Esports Entertainment

Allied Esports Entertainment (NASDAQ: AESE) ialah usaha hiburan esports global yang didedikasikan untuk menyediakan pengalaman langsung transformatif, kandungan berbilang platform dan perkhidmatan interaktif kepada penonton di seluruh dunia melalui gabungan strategik dua jenama hiburan yang berkuasa: Allied Esports dan World Poker Tour (WPT). Allied Esports Entertainment telah dicipta pada Ogos 2019 apabila Black Ridge Acquisition Corp. menyelesaikan gabungan perniagaannya dengan Allied Esports dan WPT Enterprises.

Mengenai Partypoker Rangkaian AS

partypoker Rangkaian AS adalah sebahagian daripada portfolio Digital BetMGM dan kuasa partypokerNJ, BetMGM dan Borgata Poker. BetMGM ialah usaha sama permainan digital yang dimiliki oleh MGM Resorts International dan GVC Holdings. Untuk maklumat lanjut layari www.betmgminc.com .

Kenyataan Pandangan Ke Hadapan

Kenyataan yang berpandangan ke hadapan adalah berdasarkan pendapat dan anggaran pengurusan Syarikat pada tarikh kenyataan tersebut dibuat, dan ia tertakluk kepada risiko yang diketahui dan tidak diketahui, ketidakpastian, andaian dan faktor lain yang boleh menyebabkan keputusan sebenar, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian menjadi berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau tersirat oleh kenyataan yang berpandangan ke hadapan tersebut. Risiko dan ketidakpastian ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, setiap hasil dan prestasi operasi Syarikat masing-masing, keadaan ekonomi am, trend industri, perundangan atau keperluan kawal selia yang mempengaruhi perniagaan di mana ia diceburi, pengurusan pertumbuhan, strategi dan rancangan perniagaannya, hasil daripada usaha pembiayaan masa hadapan dan pergantungannya kepada kakitangan utama, dan keupayaan untuk mengekalkan kakitangan utama. Pembaca diberi amaran supaya tidak terlalu bergantung kepada mana-mana kenyataan yang berpandangan ke hadapan, yang bercakap hanya pada tarikh dibuat. Kenyataan yang berpandangan ke hadapan ini hanya dibuat pada tarikh ini, dan tiada Syarikat yang bertanggungjawab untuk mengemas kini atau menyemak kenyataan yang berpandangan ke hadapan, sama ada hasil daripada maklumat baharu, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali seperti yang dikehendaki oleh undang-undang.