Uncategorized

WORLD POKER TOUR® MENGUMUMKAN WPT® ONLINE INDIA DIKUASAKAN OLEH ADDA52.COM

poker dalam talian dengan pengumuman WPT® Online India Powered by Adda52.com .

Siri ini akan berlangsung dari 5-22 November dan termasuk 154 acara berjumlah INR 135 juta ($1.838 juta) dalam jaminan dan diserlahkan oleh Acara Utama WPT Online India yang dijamin INR 25 juta ($340,000).

Acara Utama WPT Online India bermula pada 11 November, menampilkan 10 penerbangan permulaan dan pembelian masuk sebanyak INR 11,000 ($150). Pemenang acara ini akan menerima Pasport WPT $5,000 untuk digunakan di mana-mana acara WPT secara langsung di seluruh dunia. Di samping itu, juara Acara Utama memperoleh jam tangan Hublot Classic Fusion Chronograph Titanium yang berprestij, bernilai $10,400.

Turut mendapat perhatian untuk siri ini ialah Papan Pendahulu Pemain Mega bagi Siri yang merangkumi hadiah INR 2.5 juta ($34,000) dan pemenang akan memperoleh INR 1 juta ($13,600). 29 acara pra-pilihan akan layak untuk papan pendahulu dengan pembelian masuk sehingga INR 55,000 ($750) untuk dimainkan.

Terdapat juga papan pendahulu Pemain Mini Siri dengan tambahan 125 acara yang layak dan INR 1 juta diberikan kepada 10 teratas termasuk INR 300,000 ($4,083) kepada juara.

Pada 22 November, akan ada acara khas untuk memperingati ingatan Mike Sexton. Acara Penghormatan Mike Sexton akan bermula pada 8:00 malam waktu tempatan dan semua yuran penyertaan untuk acara itu akan didermakan kepada Poker Gives . Acara pembelian masuk INR 11,000 akan menampilkan trofi untuk pemenang dan Pasport WPT $1,000.

“World Poker Tour berbesar hati untuk bergabung dengan Adda52 sekali lagi untuk memperluaskan perkongsian kami ke alam dalam talian,” kata Angelica Hael, VP Pengurusan Pelancongan Global untuk World Poker Tour. “Jenama WPT Online kini maju ke pasaran lain yang berkembang maju dan kami menantikan siri hebat dengan komuniti dalam talian India.”

“Adda52 dan pangkalan pemain India yang semakin berkembang menghasilkan kombinasi sempurna untuk membawa jenama WPT Online ke rantau Asia-Pasifik,” tambah Danny McDonagh, Pakar Acara Langsung untuk Jelajah Poker Dunia. “Berikutan kejayaan kami yang memecahkan rekod dengan acara langsung WPT India, kami menjangkakan akan melebihi jangkaan kami sendiri untuk siri yang akan datang.”

“Usaha Dalam Talian WPT terus berkembang sebagai sebahagian daripada keseluruhan strategi dalam talian kami yang kami dapati berkesan merentasi pasaran global,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif Jelajah Poker Dunia. “Siri ini muncul selepas siri WPT Online kami yang berjaya di bahagian lain di dunia dan kami gembira dapat bekerjasama dengan Adda52 pada bulan November.”

“WPT telah membina hubungan yang baik dengan komuniti poker India dan kami berbangga untuk memiliki mereka sebagai rakan kongsi kami,” kata Pratap Pandit VP Operasi Dalam Talian, Delta Corp. “Capaian dan kebolehcapaian siri dalam talian tahun ini benar-benar mengujakan dan musim perayaan Diwali adalah suasana yang sempurna untuknya.”

“Ia merupakan pengalaman pembelajaran bekerja dengan Jelajah Poker Dunia di India dengan siri langsung,” kata Ketua Perniagaan Manish J. Adnani – Poker, Delta Corp. “Kami menjangkakan untuk terus menetapkan piawaian yang lebih tinggi untuk poker dalam talian di Benua Kecil India. , melancarkan pengalaman yang tidak dapat dilupakan di Adda52.com dan menawarkan pemain India platform untuk mencapai kegemilangan di peringkat dunia.”

WPT ialah anak syarikat Allied Esports Entertainment, Inc. (NASDAQ: AESE). Untuk maklumat lanjut, termasuk jadual acara Jelajah Poker Dunia dan berita terkini lawatan, lawati WPT.com .

WPT Media Hubungi
Matt Clark – matthew.clark@wpt.com

Mengenai World Poker Tour

Jelajah Poker Dunia (WPT) ialah nama utama dalam permainan dan hiburan yang disiarkan di televisyen antarabangsa dengan kehadiran jenama dalam kejohanan berasaskan darat, televisyen, dalam talian dan mudah alih. Inovasi terkemuka dalam sukan poker sejak 2002, WPT mencetuskan ledakan poker global dengan penciptaan rancangan televisyen yang unik berdasarkan siri kejohanan poker bertaruh tinggi. WPT telah menyiarkan secara global di lebih daripada 150 negara dan wilayah, dan kini sedang menghasilkan musim ke-18nya, yang https://retrobazar.com/ disiarkan di Rangkaian Serantau Sukan FOX di Amerika Syarikat. Musim XVIII WPT ditaja oleh ClubWPT.com. ClubWPT.com ialah tapak keahlian dalam talian unik yang menawarkan akses dalaman kepada WPT, serta kelab poker berasaskan loteri yang tersedia di 43 negeri dan wilayah di seluruh Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Perancis dan United Kingdom. WPT juga mengambil bahagian dalam lesen jenama strategik, perkongsian dan peluang penajaan. Untuk maklumat lanjut, pergi ke WPT.com. WPT Enterprises Inc. ialah anak syarikat Allied Esports Entertainment, Inc.

Perihal Allied Esports Entertainment

Allied Esports Entertainment (NASDAQ: AESE) ialah usaha hiburan esports global yang didedikasikan untuk menyediakan pengalaman langsung transformatif, kandungan berbilang platform dan perkhidmatan interaktif kepada penonton di seluruh dunia melalui gabungan strategik dua jenama hiburan yang berkuasa: Allied Esports dan World Poker Tour (WPT). Allied Esports Entertainment telah dicipta pada Ogos 2019 apabila Black Ridge Acquisition Corp. menyelesaikan gabungan perniagaannya dengan Allied Esports dan WPT Enterprises.

Kenyataan Pandangan Ke Hadapan

Kenyataan yang berpandangan ke hadapan adalah berdasarkan pendapat dan anggaran pengurusan Syarikat pada tarikh kenyataan tersebut dibuat, dan ia tertakluk kepada risiko yang diketahui dan tidak diketahui, ketidakpastian, andaian dan faktor lain yang boleh menyebabkan keputusan sebenar, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian menjadi berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau tersirat oleh kenyataan yang berpandangan ke hadapan tersebut. Risiko dan ketidakpastian ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, setiap hasil dan prestasi https://gifetgif.com/ operasi Syarikat masing-masing, keadaan ekonomi am, trend industri, perundangan atau keperluan kawal selia yang mempengaruhi perniagaan di mana ia diceburi, pengurusan pertumbuhan, strategi dan rancangan perniagaannya, hasil daripada usaha pembiayaan masa hadapan dan pergantungannya kepada kakitangan utama, dan keupayaan untuk mengekalkan kakitangan utama. Pembaca diberi amaran supaya tidak terlalu bergantung kepada mana-mana kenyataan yang berpandangan ke hadapan, yang bercakap hanya pada tarikh dibuat. Kenyataan yang berpandangan ke hadapan ini hanya dibuat pada tarikh ini, dan tiada Syarikat yang bertanggungjawab untuk mengemas kini atau menyemak kenyataan yang berpandangan ke hadapan, sama ada hasil daripada maklumat baharu, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali seperti yang dikehendaki oleh undang-undang.

Hubungan Pelabur: Lasse Glassen